Velkommen til AM Partner og våre nettsider!

Her vil du finne en kort presentasjon av hvem vi er og hva vi kan tilby deg enten det er første gangen du besøker oss eller du er en av våre eksisterende kunder.. AM Partner ble dannet i 1994 og har siden den gangen vært et selskap med positiv vekst og sunn økonomi.

Fasadevask Vi har siden 1994 vært innom flere bransjer, men har de siste årene fremstått som et svært allsidig "vaktmester" selskap hvor vi tar på oss små og store oppdrag hvor hovedtyngden av oppdragene er innen fasadevask, grafittifjerning, tining av frosne rør, felling av trær i trange boligområder, feiing og vasking av uteareal på kjøpesenter og borettslag, reparasjon av ventilasjonsanlegg, maling og beising, sveising og annet mekanisk arbeide samt snekkring og rehabilitering.

Vi er mobile og tar med alt vårt utstyr til deg når vi skal gjøre en jobb for deg. Enten det er mobile vaskeanlegg eller motorsag og kran for å ta bort en gammel Furu som er i ferd med å falle over naboens hus.

Vi bestreber å være en miljøbevisst og pålitelig samarbeidspartner som leverer den kvalitet vi på forhånd har avtalt og til avtalt tid! Kontakt oss gjerne for en kostnadsfri befaring.
 
Sist oppdatert: 13.04.2009